Pana Cristina Iuliana- Retete

Orez cu legume asiatice și sos de soia

Avatar photo
Recipe by
cca. 60 minute
Prep: cca. 15 min. | Cook: cca. 35 minute | Servings: 8 porții

O idee pentru zilele de post ce vor urma, dar nu numai! 😉

Se poate consuma ca atare sau garnitură la friptură!

Spor și poftă bună! 😉

INGREDIENTE:

  • orez 500 g.
  • ceapă 1 bucată
  • morcovi 2 bucăți
  • verdeață,
  • legume asiatice 1 pachet,
  • sos de soia 50 ml.

 

MOD DE PREPARARE

Orezul se alege, se spală și se pune la fiert în 1,5 l de apă cu putina sare.

Se adaugă la orez,  ceapa întreagă, curăță, verdeața tocată mărunt și morcovii curățați și dați pe răzătoare.

Se lasă la fiert cca. 1 ora. După ce s-a fiert orezul, se scoate ceapa.

Între timp legumele asiatice se pun la dinstuit cu o lingură de ulei de măsline și una de sos de soia pentru cca. 20 de minute.

După ce orezul a fiert se pune pe o farfurie și deasupra se aseaza legumele asiatice, presărate cu un pic de sos de soia.

Poftă bună!

TIPS-URI:

  1. Nu puneți sare la legume, sosul de soia e sărat!!!
(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.