- O pască așa, mai pe placul gospodinelor moderne 😉 Fără prea mare bătaie de cap, cu aluat și …..
- O recomand cu mare încredere!
- Spor și poftă bună! 😉
INGREDIENTE:
- Brânză de vaci grasă cca. 700 g,
- Ouă 8 bucăți,
- Zahăr tos 8 linguri,
- Zahăr vanilinat cu aromă de rom Dr Oetker 1 plic,
- Amidon 100 g,
- Făină albă de grâu 100 g,
- Griș de grâu dur 100 g,
- Coajă de lămâie Finesse de la Dr. Oetker 1 plic,
- Sare de Hymalaia ½ linguriță,
- Praf de copt Dr Oetker 1 plic,
- Zeamă de lămâie cca. 50 ml,
- Cireșe confiate cca. 100 g,
- merișoare confiate cca. 100 g,
- Portocale confiate cca. 100 g,
- Limete confiate cca. 100 g.
MOD DE PREPARARE:
- Ouăle se amestecă cu zahărul, zahărul vanilinat, brânza de vaci, coaja de lămâie, până ce se omogenizează.
- Apoi se adaugă făina, amidonul, grișul, praful de sare și praful de copt, amestecându-se până ce se încorporează în amestecul de ouă și zahăr, iar aluatul obținut se toarnă într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament, de data asta în cazul meu într-o formă faină din silicon!
- Pasca se pune la copt în cuptorul preîncins, cca. 35 de minute la 180 de grade.
- După ce trece testul scobitorii, pasca se scoate de la copt, se lasă să se răcească în tavă cca. 60 de minute 😉 apoi se porționează și se pudrează cu zahăr farin.
- Spor și poftă bună!
(Visited 27 times, 1 visits today)