• O pască așa, mai pe placul gospodinelor moderne 😉 Fără prea mare bătaie de cap, cu aluat și …..
  • O recomand cu mare încredere!
  • Spor și poftă bună! 😉

INGREDIENTE:

  • Brânză de vaci grasă cca. 700 g,
  • Ouă 8 bucăți,
  • Zahăr tos 8 linguri,
  • Zahăr vanilinat cu aromă de rom Dr Oetker 1 plic,
  • Amidon 100 g,
  • Făină albă de grâu 100 g,
  • Griș de grâu dur 100 g,
  • Coajă de lămâie Finesse de la Dr. Oetker 1 plic,
  • Sare de Hymalaia ½ linguriță,
  • Praf de copt Dr Oetker 1 plic,
  • Zeamă de lămâie cca. 50 ml,
  • Cireșe confiate cca. 100 g,
  • merișoare confiate cca. 100 g,
  • Portocale confiate cca. 100 g,
  • Limete confiate cca. 100 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Ouăle se amestecă cu zahărul, zahărul vanilinat, brânza de vaci, coaja de lămâie, până ce se omogenizează.
  • Apoi se adaugă făina, amidonul, grișul, praful de sare și praful de copt, amestecându-se până ce se încorporează în amestecul de ouă și zahăr, iar aluatul obținut se toarnă într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament, de data asta în cazul meu într-o formă faină din silicon!
  • Pasca se pune la copt în cuptorul preîncins, cca. 35 de minute la 180 de grade.
  • După ce trece testul scobitorii, pasca se scoate de la copt, se lasă să se răcească în tavă cca. 60 de minute 😉 apoi se porționează și se pudrează cu zahăr farin.
  • Spor și poftă bună!

 

(Visited 14 times, 1 visits today)