- Îmi era tare dor de o pastă de pește.
- Sincer, recunosc că o cumpăr, că nu prea am amatori în casă și întotdeauna când prepari acasă nu iese cantitate mica.
- Dar acum dacă am început să gătesc pentru 3 case, iar fetele consumă pește cu plăcere, m-am pus la treabă.
- Tare bine am făcut, a avut mare succes! 😉
INGREDIENTE:
- Somon afumat cca. 150 g,
- Batog afumat cca. 150 g,
- Unt vegetal Cremino 200 g,
- Ceapă verde 1 legătură,
- Muștar 2 linguri,
- Lămâie 1 bucată.
MOD DE PREPARARE:
- Untul vegetal se scoate din frigider și lasă la temperature camerei cca. 30 minute cât să se înmoaie.
- Ceapa verde se curăță și taie groisre, apoi se pune în blender, robot ce aveți la îndemână.
- Somonul și batogul se mărunțesc, apoi se pun peste ceapa mărunțită.
- Se adaugă untul vegetal și muștarul, poi se blendează până se obține o pasta omogenă.
- Se asezonează de sare și zeamă de lămâie, apoi se transferă în recipient de sticlă și se pun la rece la frigider.
- Simplu și bun, făcut în casă.
- Spor și poftă bună!
(Visited 101 times, 1 visits today)