Pana Cristina Iuliana- Retete

Pasta de somon afumat și batog afumat

  • Îmi era tare dor de o pastă de pește.
  • Sincer, recunosc că o cumpăr, că nu prea am amatori în casă și întotdeauna când prepari acasă nu iese cantitate mica.
  • Dar acum dacă am început să gătesc pentru 3 case, iar fetele consumă pește cu plăcere, m-am pus la treabă.
  • Tare bine am făcut, a avut mare succes! 😉

INGREDIENTE:

  • Somon afumat cca. 150 g,
  • Batog afumat cca. 150 g,
  • Unt vegetal Cremino 200 g,
  • Ceapă verde 1 legătură,
  • Muștar 2 linguri,
  • Lămâie 1 bucată.

MOD DE PREPARARE:

  • Untul vegetal se scoate din frigider și lasă la temperature camerei cca. 30 minute cât să se înmoaie.
  • Ceapa verde se curăță și taie groisre, apoi se pune în blender, robot ce aveți la îndemână.
  • Somonul și batogul se mărunțesc, apoi se pun peste ceapa mărunțită.
  • Se adaugă untul vegetal și muștarul, poi se blendează până se obține o pasta omogenă.
  • Se asezonează de sare și zeamă de lămâie, apoi se transferă în recipient de sticlă și se pun la rece la frigider.
  • Simplu și bun, făcut în casă.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 82 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.