• Ei o nouă lună, o nouă provocare. Draga de @GinaBradea, m-a surprins din nou plăcut. M-a invitat să particip la o  provocare susțină de http://www.foodville.ro/  și am răspuns instant daaaa, de ce nu! 😉 După câteva zile, am fost sunată de de reprezentanții http://www.foodville.ro/ , care mă anunțau că a doua zi urmează și primesc un coș cu produse minunate, prin curier.
  • Sincer, am avut emoții cu curieratul, dar se pare că totul a decurs bine. Coșul minunat plin cu produse importante din Spania, venea tocmai de la Iași 😉 Produsele au fost temeinic ambalate, așa că imediat mi-am scos blok-notes-ul, ca să pun la punct planul de atac, adică să pregătesc trei rețete, cu cât mai multe produse din coșulețul minunat.
  • Aaaa, ceva foarte important: pe blogul Ginei Bradea, exista un concurs minunat, la care, dacă participați, puteți câștiga un coș identic, nu aveți teamă, nu trebuie să gătiți nimic. Aici http://pofta-buna.com/concurs-foodville/, puteți afla detaliile referitoare la concurs. Baftă tuturor! Așa, că numai lungesc vorbăria, ci vă prezinta rețeta minunată și tare simplă 😉

INGREDIENTE:

Pentru decor:

  • Chives,
  • Frunze de salvie proaspătă,
  • Frunze de lămâiță proaspătă.

 

MOD DE PREPARARE:

Am plecat de la metoda, #Onepot pasta, adică toate ingredientele într-o tigaie înaltă, puse împreună și deodată la fiert și anume, pastele, roșiile uscate, cât de cât, scurse de ulei,  ardeii copți mărunțiți, ceapa și usturoiul tocate mărunt, măslinele feliate și tonul bucățele direct dn conservă. Se asezonează de sare și piper se adaugă cca. 250 ml apă rece și se lasă la gătit, neacoperit cca. 25 de minute la foc mediu.

Se poate servi caldă, ca fel principal, sau rece ca și o salată sățioasă.

Simplu rapid și gustos. Spor și poftă bună!

 

(Visited 43 times, 1 visits today)