- O nouă rețetă din seria, nimic nu se pierde, totul se refolosește!
- Dacă vă rămân bucăți de pastramă de la grătarul din weekend, le puteți revigora cu putin vin, pe un pat de legume și asezonate cu sos de roșii!
- Spor și poftă bună!
INGREDIENTE:
- Pastramă de berbec cca. 1000 g,
- Ceapă galbenă 3 bucăți,
- Ardei kapia 1 bucată,
- Vin alb demisec cca. 300 ml,
- Pasta de roșii cca. 300 ml.
MOD DE PREPARARE:
- Ceapa și ardeiul se curăță și se taie grosier.
- Pastrama se prăjește înainte în tigaie sau la grătar.
- După ce e semi gătită/prăjită, se taie bucățele potrivite.
- In vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital se pun legumele tăiate grosier, bucățile de pastramă, vinul și se lasă la găti cca. 3 ore la programul HIGH.
- Se adaugă sosul de roșii și se mai lasă la gătit încă 1 oră.
- Pastrama se servește fierbinte cu pâine sau mămăligă și castraveți murați.
- Spor și poftă bună!
(Visited 915 times, 1 visits today)