Pana Cristina Iuliana- Retete

Pastramă cu sos la CrockPot

panacris
Recipe by
Prep: cca. 25 min | Cook: cca. 5 ore | Servings: cca. 4 portii
  • O nouă rețetă din seria, nimic nu se pierde, totul se refolosește!
  • Dacă vă rămân bucăți de pastramă de la grătarul din weekend, le puteți revigora cu putin vin, pe un pat de legume și asezonate cu sos de roșii!
  • Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Pastramă de berbec cca. 1000 g,
  • Ceapă galbenă 3 bucăți,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Vin alb demisec cca. 300 ml,
  • Pasta de roșii cca. 300 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • Ceapa și ardeiul se curăță și se taie grosier.
  • Pastrama se prăjește înainte în tigaie sau la grătar.
  • După ce e semi gătită/prăjită, se taie bucățele potrivite.
  • In vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital se pun legumele tăiate grosier, bucățile de pastramă, vinul și se lasă la găti cca. 3 ore la programul HIGH.
  • Se adaugă sosul de roșii și se mai lasă la gătit încă 1 oră.
  • Pastrama se servește fierbinte cu pâine sau mămăligă și castraveți murați.
  • Spor și poftă bună!
  •        

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.