- Un preparat rapid, nu foarte costisitor și la îndemana oricui, vrea să mănânce sănătos.
- Chiar și începătoarele în bucătărie îl pot prepara foarte ușor.
- Doar din 4 ingrediente principale, obțineți un preparat sănătos, sățios și gustos!
INGREDIENTE:
- Ciuperci champignon cca. 250 g,
- Caju SanoVita cca. 50 g,
- Ceapă galbenă 1 bucată mica,
- Ulei de cocos SanoVita 2 linguri,
- Coriandru/pătrunjel proaspăt cca. 2-3 fire,
- Sare de mare,
- Piper proaspăt măcinat,
- Semințe de in cca. 1 lingură.
MOD DE PREPARARE:
- Nucile sau alunele de caju SanoVita, se prăjesc într-o tigaie la foc mare cca. 5 minute până se rumenesc.
- Se scot din tigaie și se lasă deoparte, apoi se adaugă uleiul de cocos, ceapa curățată și mărunțită, ce se lasă la călit la foc mic, cca. 5 minute până ce devine translucidă.
- În tigaie se adaugă ciupercile, curățate și feliate, lăsându-se la rumenit cca. 5 minute la foc mare. Apoi se adaugă și alunele caju prăjite, sarea, piperul și verdeața și mai lasă la călit cca. 5 minute la foc mic, până se întrepătrund gusturile.
- Apoi se transferă într-un recipient înalt și blenduiesc până se obține o pastă fină și omogenă. Noul ajutor MixSy, de la Zepter, m-a ajutat de minune.
- Pasta obținută se servește pe pâine prăjită, eventual unsă cu un pic de usturoi, după gustul fiecăruia, asezonată cu semințe de in SanoVita, acompaniată de legume de sezon, sau chiar o dulceață de ardei iute/ceapă.
- Preparatul e indicat nu numai celor care țin post ci și celor care vor să mânănce sănătos.
- Spor și poftă bună!
(Visited 126 times, 1 visits today)