Pana Cristina Iuliana- Retete

Perle de tapioca cu legume și somon la SlowCook

INGREDIENTE:

  • Morcovi cca 100 g,
  • Păstârnac cca. 100 g,
  • Pătrunjel rădăcină 100 g,
  • Țelină cca. 100 g,
  • Ardei copt cca. 150 g,
  • Ardei gras verde 1 bucată,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Ulei de struguri 2 linguri,
  • Perle de tapioca cca. 200 g,
  • Apă rece cca. 200 ml,
  • Somon file cca. 400 g,
  • Sare de Hymalaia 2 linguri, piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Ulei de struguri 1 lingură.

MOD DE PREPARARE:

  • Zarzavaturile se curăță și se dau pe răzătoare sau se taie julien.
  • Ardeii și ceapa se toacă mărunt.
  • În vasul aparatului CrockPot se pune uleiul de struguri, legumele și zaravaturile mărunțite se asezonează de sare și se lasă la gătit pe modulul HIGH cca. 30 minute.
  • Apoi se adaugă perlele de tapioca, se mai asezonează de sare, dacă mai este nevoie, de piper și se completează cu apă, apoi se lasă la gătit, tot pe modulul HIGH cca. 30 minute.
  • După cele 30 de minute se adaugă și bucățile de pește, asezonate cu ulei de struguri, sare și piper, lăsându-se la gătit încă 30 de minute pe modulul HIGH.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 407 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.