INGREDIENTE:
- Piept de pui cca. 500 g ( 2 bucăți),
- Mozzarella 2 bucăți mici, cca. 100 g,
- Roșii medii cca. 2 bucăți,
- Frunze de salvie,
- Frunze de lămâiță,
- Sare de mare cca. 20 g,
- Piper proaspăt măcinat cca. 2 g,
- Smântână de gătit cca. 300 ml.
MOD DE PREPARARE:
- Pieptul de pui se crestează la cca. 1 cm distanță.
- În crestături se pune o felie de mozzarella, o felie de roșie și o frunză aromată, alternând ierburile aromate, apoi se asezonează de sare și piper.
- Într-un vas termorezistent, se toarnă smântâna, apoi se așează piepții de pui împănați și se dau la copt, în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 200 grade, neacoperit.
- Fripturica se poate servi caldă sau rece 😉 simplă sau cu un adaos, de salată 😉
- P.S. Eu am servit-o cu o piersică, stropită cu oțet balsamic;) Noh, asta-i deja altă rețetă 😉
- Spor și poftă bună!
(Visited 39 times, 1 visits today)
Category:
Ioi, Crisule, să știi că am să încerc și eu rețeta asta! :-*
Simpla si tare faina! Spor!