Pana Cristina Iuliana- Retete

Piure din spanac cu smantana vegetala

panacris
Recipe by
cca. 50 min
Prep: cca. 15 min | Cook: cca. 25 min | Servings: cca. 8 portii

Un preparat din spanac pe gustul Zmeisorilor! ­čśë

INGREDIENTE:

  • spanac congelat cca. 500 g,
  • smantana de gatit vegetala Cucina d Oro cca. 300 ml,
  • amidon cca. 100 g,
  • sare Hymalaya 1 lingura,
  • nucsoara ┬Ż lingurita,
  • usturoi 3-4 catei,
  • ulei de masline 2 linguri.

MOD DE PREPARARE:

  • Usturoiul se curata, se toaca marunt si se caleste rapid in ulei fara sa se rumeneasca apoi se adauga spanacul congelat, se adauga cca. 100 ml apa si se lasa la fiert la foc mic, pana se dezgheata spanacul, cca. 15 minute.
  • Se trage de pe foc, se adauga amidonul dizolvat in smantana vegetala. Se asezoneaza de sare si nucsoara, se lasa la gatit la foc mic, amestecandu-se continuu ca. 5 minute pana se ingroase sosul.
  • Se serveste simpla in zilele de post sau cu oua ochi sau orice preparat din carne in zilele de dulce.
  • Spor si pofta buna!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.