• Un desert rapid și tare gustos, dulce acrișor, de data asta, pe gustul meu!

INGREDIENTE:

  • foi de plăcintă 1 pachet,
  • ulei de cocos cca. 200 g,
  • fructe de pădure cca. 500 g (din congelator sau proaspete),
  • zahăr brun SanoVita 4 linguri,
  • tort gelee (gelatină roșie) Dr. Oetker 1 plic,
  • zahăr pudră vanilinat,
  • fistic mărunțit cca. 50 g,
  • zahăr cu aroma de rom Dr. Oetker 1 plic.

MOD DE PREPARARE:

  • Fructele de pădure congelate sau crude se pun la foc mic, într-un vas cu fundul gros, împreună cu zahărul și gelatina roșie, la foc mic, până se dizolvă și omogenizează compoziția, ca și o dulceață.
  • Se ung câte 4 foi de plăcintă cu ulei de cocos, se suprapun, apoi se adaugă amestecul de fruucte de pădure și se rulează ușor, așezându-se apoi într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament.
  • Se procedează la fel cu celelalte foi. Rulourile obținute se ung cu ulei de cocos, apoi se presară fisticul mărunțit și zahărul cu aroma de rom.
  • Se dau la copt în cuptorul preîncins cca 30 de minute la foc mediu.
  • După ce s-au copt se pudrează cu mult zahăr pudră vanilinat și se calde sau reci.
  • Spor și poftă bună!

(Visited 16 times, 1 visits today)