- O prăjitură rapidă, simplă, cu ingrediente de bază și înnobilată cu ce aveți prin cămară prin cămară!
- Spor și poftă bună!
INGREDIENTE:
- Ouă de rață 2 bucăți,
- Ouă de găină 4 bucăți,
- Zahăr tos 20 de linguri,
- Ulei de floarea soarelui 20 de linguri,
- Lapte 20 de linguri,
- Zahăr vanilinat 1 plic,
- Praf de copt 1 plic,
- Cacao granulată 2 linguri,
- Făină albă de grâu 400 g,
- Rahat cu fructe 150 g,
- Bănuți de ciocolată 100 g.
MOD DE PREPARARE:
- Ouăle se bat energic cu zahărul tos, zahărul vanilinat și un praf de sare.
- Se adaugă, alternând, uleiul și laptele.
- După ce s-au încorporat bine, se adaugă făina cernută împreună cu praful de copt și cacaoa granulată.
- Se toarnă aluatul obținut într-o tava tapetată cu foaie de pergament.
- Rahatul se taie bucățele și se presară peste aluat împreună cu bănuții de ciocolată.
- Se introduce tava cu prăjitura la copt, în cuptorul preîncins, la foc iute cca. 10 minute, apoi la foc potrivit ptr cca. 30 de minute.
- După ce trece testul scobitorii, se scoate tava din cuptor, se lasă să se răcească în tava și apoi se pudrează cu zahar pudră vanilinat.
- Spor și poftă bună!
(Visited 53 times, 1 visits today)