Pana Cristina Iuliana- Retete

Prajitura cu caise si zmeura

panacris
Recipe by
cca. 45 min
Prep: cca. 15 min | Cook: cca. 30 min | Servings: cca. 12 porții

O prajitura rapida si delcioasa, cu fructe de sezon.

INGREDIENTE:

  • oua 8 bucati,
  • zahar brun SanoVita 24 de linguri,
  • ulei de cocos SanoVita 24 de linguri,
  • lapte de cocos SanoVita 24 de linguri,
  • faina 24 de linguri cu varf,
  • zmeură proaspata cca. 100 g.,
  • caise cca. 250 g,
  • fulgi de migdale SanoVita 2 linguri,
  • zahar vanilinat 1 plic,
  • praf de copt 1 plic,
  • coaja de lamaie.

 

MOD DE PREPARARE:

  • Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos.
  • Dupa ce s-au incorporat bine se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt si coaja de lamaie.
  • Se toarna aluatul obtinut intr-o tava tapetata cu foaie de pergament.
  • Fructele curatate si scurse de zeama, se imprastie peste aluat, apoi se presară fulgii de migdale.
  • Se introduce tava cu prajitura la copt, in cuptorul preincins, la foc iute cca. 10 minute, apoi la foc potrivit ptr cca. 20 de minute.
  • Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca in tava si apoi se pudreaza cu zahar praf vanilinat.
  • Spor si pofta buna!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.