Pana Cristina Iuliana- Retete

Prajitură cu mere

panacris
Recipe by
cca. 65 min
Prep: cca. 25 min | Cook: cca. 35 min | Servings: cca. 12 portii
  • O prăjitură rapidă, din seria cu ce ai prin cămară 😉

INGREDIENTE:

  • Ouă de găină 5 bucăți,
  • Zahăr brun SanoVita 10 linguri,
  • Lapte de cocos SanoVita 15 linguri,
  • Ulei de cocos 10 linguri,
  • Zahăr vanilinat 1 plic,
  • Praf de copt cu șofran 1 plic,
  • Făină alba de grâu 20 linguri,
  • Mere cca. 5 bucăți,
  • Zahăr brun SanoVita 3 linguri,
  • Scorțișoară 1 lingură.

MOD DE PREPARARE:

  • Merele se curăță se taie felii, se pun în vasul de ceramic al aparatului CrockPot împreună cu zahărul brun și scorțișoara, pentru 30 minute la programul LOW.
  • Între timp ouăle se bat energic cu zahărul brun, zahărul vanilinat si un praf de sare. Se adaugă, alternând, uleiul si laptele de cocos.
  • Dupa ce s-au încorporat bine, se adaugă făina cernută împreună cu praful de copt.
  • Se toarnă aluatul obținut într-o tavă tapetată cu foaie de pergament.
  • Merele aromate se pun deasupra aluatului din tavă.
  • Se introduce tava cu prajitura la copt, in cuptorul preincins, la foc iute, 200 grade, cca. 10 minute, apoi la foc potrivit, 180 grade, pentru cca. 30 de minute.
  • Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate tava din cuptor, se lasa sa se răcească în tavă și apoi se pudrează cu zahăr praf vanilinat.
  • Spor și poftă bună!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.