INGREDIENTE:
- pulpa de porc cca. 2000 g,
- amestec de mirodenii cu usturoi de la Kotany 1 plic,
- un aparat Slow Coock sau o tava mare si un cuptor pe masura, plus folie aluminiu!
MOD DE PREPARARE:
- Pulpa de porc se maseaza cu condimentele pentru bait uscat de la Kotany si se lasa la rece, asa uscate minim 180 de minute sau peste noapte la rece.
- Apoi se pune pulpa la copt intr-un aparat Slow Coock sau intr-o tava incapatoare, acoperindu-se cu folie de aluminiu sau foaie de copt, pentru carcotasi si se da la copt/gatit lent cca. 5 ore ( 300 de minute!) la foc mic, atentie fara niciun fel de adaos de lichid.
- Friptura se poate servi calda cat si rece, ca atare sau alaturi de garnituri de sezon!
- Rece poate, inlocui cu mare drag orice fel de mezel din comert! 🙂
- Sanatos, gustos si gatit acasa! 🙂
(Visited 37 times, 1 visits today)
Category: