Pana Cristina Iuliana- Retete

Pulpa de porc gatita lent

panacris
Recipe by
cca. 6 ore
Prep: cca. 25 min | Cook: cca. 5 ore | Servings: cca. 8 portii

INGREDIENTE:

  • pulpa de porc cca. 2000 g,
  • amestec de mirodenii cu usturoi de la Kotany 1 plic,
  • un aparat Slow Coock sau o tava mare si un cuptor pe masura, plus folie aluminiu!

MOD DE PREPARARE:

  • Pulpa de porc se maseaza cu condimentele pentru bait uscat de la Kotany si se lasa la rece, asa uscate minim 180 de minute sau peste noapte la rece.
  • Apoi se pune pulpa la copt intr-un aparat Slow Coock sau intr-o tava incapatoare, acoperindu-se cu folie de aluminiu sau foaie de copt, pentru carcotasi si se da la copt/gatit lent cca. 5 ore ( 300 de minute!) la foc mic, atentie fara niciun fel de adaos de lichid.
  • Friptura se poate servi calda cat si rece, ca atare sau alaturi de garnituri de sezon!
  • Rece poate, inlocui cu mare drag orice fel de mezel din comert! ­čÖé
  • Sanatos, gustos si gatit acasa! ­čÖé

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.