• O friptură tare bună și pentru dietă, mai ales că e gătită len, de Alin, ajutorul casei Zmeilor! 😉 aparatul CrockPot, slow cook!

INGREDIENTE:

  • Pulpe de curcan 2 bucăți,
  • Ulei de măsline cca. 2 linguri,
  • Condimente pentru marinare uscata de la Fuchs RUB cu usturoi (usturoi prăjit, piper, ceapă deshidratată, boia, ghimbir, chimen, pătrunjel, coriandru, curcuma, cuișoare, schinduf, fenicul, pudră de mustar, sare de mare, zahăr din trestie) cca. 2 linguri,
  • Vin alb demisec cca. 200 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • Pulpele de curcan se asezonează cu amestecul de ierburi și usturoi, se stropesc cu uleiul de măsline și se așază în vasul CrockPot-ului, sau într-un vas termorezistent.
  • Apoi se completează cu vin, și se lasă la gătit slow, în CrockPot, cca. 4 ore, la modulul High, sau cca. 2 ore la cuptor, la 200 grade, acoperit.
  • Pulpele se servesc ca atare sau alături de garniturile preferate și salată de sezon 😉
  • Simplu și gustos, doar răbdare să aveți! 😉
  • Spor și poftă bună!
(Visited 37 times, 1 visits today)