Pana Cristina Iuliana- Retete

Pulpe de pui cu legume chinezești și bulgur

  • Hmm de când și-au luat zborul Zmeișorii, mai greu cu preparate netradiționale.
  • Dar nah, mi-am încercat norocul! Se pare că doar eu am savurat preparatul, TataZmeu mai puțin entuziasmat de bulgur 😀
  • Dar m-am gândit că poate unora vă face face cu ochiul rețeta, creată adhoc.
  • Gata cu vorba și hai la treabă! Simplu și bun, cu un pic de răbdare, veți avea savoare! 😉

INGREDIENTE:

  • Pulpe de pui 4 bucăți,
  • Mix de legume chinezești cca. 400 g,
  • Ulei de floarea soarelui 2 linguri,
  • Condiment ptr pui 2 linguri,
  • Sos de soia 1 lingură,
  • Sos Teryaki 1 lingură,
  • Sos de pește 1 lingură,
  • Bulgur din grâu dur cca. 200 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Pulpele de pui se curăță, spală și taie în două. În vasul de ceramică al minunatului aparat de gătit slow de la CrockPot se așază pulpele, se asezonează cu mirodeniile ptr carnea de pui, uleiul și sos-urile, se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele, apoi se setează aparatul la slow coocking ptr 60  minute, se acoperă și se dă start.
  • După cele 60 de minute se adaugă legumele chinezești și se mai lasă la gătit cca. 30 minute,apoi se adaugă bulgurul, în funcție de cât lichid au lăsat legumele se mai adaugă cca. 200 ml apă și se lasă la gătit la slow cook minim 30 minute.
  • Mâncărica se servește fierbinte ca atare sau după gustul fiecăruia cu un adaos de sosuri dulci, picante.
  • Spor și poftă bună!

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.