Pana Cristina Iuliana- Retete

Pulpe de pui cu mere, portocale și bere 

Avatar photo
Recipe by
cca. 60 minute
Prep: cca. 10 minute | Cook: cca. 35 minute | Servings: 4 porții
  • Mielul nu-i ca puiul! =)) Așa au spus băieții mei!

INGREDIENTE:

  • pulpe de pui 4 bucăți,
  • mere golden 4 bucăți,
  • portocale 2 bucăți,
  • ulei de arahide,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • praf de curry,
  • rozmarin,
  • bere blondă 500 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • Pulpele se crestează, apoi se masează cu ulei de arahide, se asezonează cu sare, piper, curry, rozmarin, apoi se așează într-o tavă termorezistentă și se dă la cuptor, la foc mediu cca. 10 minute, cât să se rumenească, pe ambele părți.
  • Apoi se adaugă merele feliate, portocalele feliate, berea, se acoperă cu folie de aluminiu și se mai lasă la cuptor cca. 30 de minute, la foc mediu.
  • Se servește ca atare sau cu diverse garnituri!
  • Spor și poftă bună!

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.