Pana Cristina Iuliana- Retete

Rulori cu șuncă, cașcaval și baby spanac

  • Un aperitiv super sățios, numai bun pentru musafiri neanuțați și chiar pachețelul de școală/servici!
  • Mulțumesc Laura pentru idee! 😉
  • P.S. Puteți folosi orice mezeluri aveți prin frigider!  😉

INGREDIENTE:

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 300 g,
  • Muștar cu hrean 2 linguri,
  • Prosciutto (felii subțiri de șuncă) 3-4 felii,
  • Mușchi file cca. 3-4 felii,
  • Salam Sinaia cca. 3-4 felii,
  • Brânză topită feliată 12 felii,
  • Cașcaval ras cca. 50 g,
  • Baby spanac cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Lapte 1 lingură,
  • Mix de semințe cca. 1 lingură.

MOD DE PREPARARE:

  • Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu muștar, apoi se așează feliile de mușchi, pastramă, salam, pe toată suprafața foii.
  • Se presară cașcavalul ras, felii de brânză topită, frunzele de baby spanac.
  • Foaia asezonată, se rulează strâns, apoi se taie în bucăți de 2-3 cm grosime și se așează în tava tapetată cu foaie de pergament.
  • Gălbenușul se amestecă cu laptele până se omogenizează, apoi se ung, rulorile, aplatizate ușor, se presară mix de semințe și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.
  • Se savurează calde sau reci. Sunt delicioase!
  • Spor și poftă bună!

(Visited 164 times, 1 visits today)
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.