- Un aperitiv simplu și gustos cu ce aveți, sigur prin frigider. Foarte bun pentru cină sau de ce nu, pentru invitații surpriză. Spor și poftă bună!
INGREDIENTE:
- cremă de brânză Delaco cu aromă de usturoi,
- cremă de brânză Delaco cu verdețuri,
- foi de salată,
- parizer cu ardei,
- brânză topită feliată Delaco,
- ou fiert tare.
MOD DE PREPARARE:
- Foile de salată se ung cu un strat de cremă de brânză, se așează o felie de parizer, se unge din nou cu cremă de brânză, apoi se pune o felie de brânză topită, câte o felie de ou fiert, apoi se rulează ușor și se împachetează ca și sarmalele.
- Se lasă la rece minim 30 de minute înainte de servire.
- Rulorile se taie transversal și se servesc cu roșii proaspete
Sfat: Parizerul se poate înlocui cu felii de șuncă, pastramă sau ce aveți prin frigider. Iar pentru vegetarie, există acum și felii de vegetale.
(Visited 122 times, 1 visits today)
Category: