• Un aperitiv simplu și gustos cu ce aveți, sigur prin frigider. Foarte bun pentru cină sau de ce nu, pentru invitații surpriză. Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • cremă de brânză Delaco cu aromă de usturoi,
  • cremă de brânză Delaco cu verdețuri,
  • foi de salată,
  • parizer cu ardei,
  • brânză topită feliată Delaco,
  • ou fiert tare.

MOD DE PREPARARE:

  • Foile de salată se ung cu un strat de cremă de brânză, se așează o felie de parizer, se unge din nou cu cremă de brânză, apoi se pune o felie de brânză topită, câte o felie de ou fiert, apoi se rulează ușor și se împachetează ca și sarmalele.
  • Se lasă la rece minim 30 de minute înainte de servire.
  • Rulorile se taie transversal și se servesc cu roșii proaspete

Sfat: Parizerul se poate înlocui cu felii de șuncă, pastramă sau ce aveți prin frigider. Iar pentru vegetarie, există acum și felii de vegetale.

(Visited 19 times, 1 visits today)