Pana Cristina Iuliana- Retete

Salată cu legume și tofu

  • O salată inventată ad-hoc! Deși e inventată din mers, e garantată Panacris!
  • Spor la treabă!

INGREDIENTE:

  • broccoli 1 buchet cca. 300 g,
  • dovlecei 3 bucăți,
  • roșii 4 bucăți,
  • ardei gras rosu 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată,
  • ceapă verde 3 fire,
  • leurdă 10 fire,
  • mărar verde 1 legătură,
  • tofu cu ardei cca. 100 g,
  • ulei de arahide.

MOD DE PREPARARE:

  • Broccoli, dovleceii, roșiile se spală se curăță, se feliază, se asezonează de sare, piper și ulei de măsline.
  • Legumele se pun la gătit în Friteuza Tefal, sau într-o tigaie DryCoker;), cca. 30 de minute.
  • Între timp ceapa verde, leurda și mărarul se curăță, apoi se toacă mărunt.
  • După ce s-au copt legumele, se adaugă amestecul de verdețuri și brânza tofu aromată cu ardei.
  • Se stropește cu puțin ulei de arahide, se lasă la rece cca. 15 minute, apoi se servește ca atare sau cu crutoane.
  • Spor și poftă bună!

(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.