- SunFood aniverseaza 8 ani, astfel ca Diva in bucatarie, gazduieste un concurs aniversar. Cu aceasta reteta particip la concursul organizat pentru acest eveniment. De data asta ceva simplu și la îndemâna oricărei gospodine începătoare 😉
- Interesant, savuros și plăcut la gust! 😉
INGREDIENTE:
- Boabe de porumb de la Sun Food 1 conservă,
- Patru feluri de fasole de la Maxim 1 conservă,
- Ceapă roșie de apă ½ bucată,
- Rodie 1 bucată,
- Salată verde,
Pentru dressing:
- Ulei de măsline 4-5 linguri,
- Zeamă de la o rodie,
- Sare iodată,
- Piper proaspăt măcinat,
- Zeamă de la o limetă.
MOD DE PREPARARE:
- Într-un vas mare punem boabele de porumb, boabele de fasole, toate scurse de zeamă ceapa tăiată julien și boabele de rodie.
- Se amestecă ușor, se asezonează de sare, piper, uleiul de măsline, zeama de rodie și lămâie.
- Apoi se ”purcede” la așezarea în vasele de servire;) Salata spălată și ruptă cu mână, nu tăiată cu cuțitul, se așează ”artistic” , în recipientele de servire.
- Apoi se adaugă 2-3 linguri din salata de mai sus.
- Se ornează după gustul fiecăruia 😉
(Visited 85 times, 1 visits today)