• SunFood aniverseaza 8 ani, astfel ca Diva in bucatarie, gazduieste un concurs aniversar. Cu aceasta reteta particip la concursul organizat pentru acest eveniment. De  data asta ceva simplu și la îndemâna oricărei gospodine începătoare 😉
  • Interesant, savuros și plăcut la gust! 😉
INGREDIENTE:
  • Boabe de porumb de la Sun Food 1 conservă,
  • Patru feluri de fasole de la Maxim 1 conservă,
  • Ceapă roșie de apă ½ bucată,
  • Rodie 1 bucată,
  • Salată verde,

Pentru dressing:

  • Ulei de măsline 4-5 linguri,
  • Zeamă de la o rodie,
  • Sare iodată,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Zeamă de la o limetă.
MOD DE PREPARARE:
  • Într-un vas mare punem boabele de porumb, boabele de fasole, toate scurse de zeamă ceapa tăiată julien și boabele de rodie. 
  • Se amestecă ușor, se asezonează de sare, piper, uleiul de măsline, zeama de rodie și lămâie.
  • Apoi se ”purcede” la așezarea în vasele de servire;) Salata spălată și ruptă cu mână, nu tăiată cu cuțitul, se așează ”artistic” , în recipientele de servire.
  • Apoi se adaugă 2-3 linguri din salata de mai sus.

  • Se ornează după gustul fiecăruia 😉
     

(Visited 2 times, 1 visits today)