Feliile de pâine se ung cu un strat de brânzică Ceva fin cu verdeață. Se așează artistic cubulețele de bacon, telemeaua feliată, ardeiul kapia curățat de semințe și feliat, feliuțe de ciuperci, se presară cu puțină sare cu mirodenii, apoi se acoperă cu fâșii de brânză feliată și se pun la cuptor cca. 3 minute. Se servesc fierbinți!
Salutare dragilor! M-am mutat în căsuță nouă. Citatul „Sunt o femeie în continuă dezvoltare. Mă straduiesc la fel ca şi ceilalţi. Încerc să învăţ din orice conflict, din orice experienţă. Viaţa nu este niciodată plictisitoare.” (Oprah Winfrey) încă mă reprezintă. M-am născut și am crescut în familie de maghiari, unde se gătește bine și gustos. Primele mele încercări culinare, au fost undeva în adolescență, pe plaiuri nemțești. Apoi am revenit pe plaiurile mioritice, tocmai în Regat. Am început să gătesc pentru familie, inițial din necesitate, uletrior aceasta s-a transformat în pasiune. Vă voi răsfăța în continuare cu rețete culese din mai multe surse informaționale, caiete de bucate ale mamei și bunicii, cărți, reviste, site-uri, bloguri mai noi sau mai vechi. Va aștept cu drag și vă las să savurați cu drag rețelele preparate cu dragoste.