Pana Cristina Iuliana- Retete

Scoici, surimi si peste in sos de vin

panacris
Recipe by
cca. 30 min
Prep: cca. 15 min | Cook: cca. 15 min | Servings: cca. 4 portii
  • O delicatesa, rapida si savuroasa pe gustul meu!

INGREDIENTE:

  • carne de scoici 200 g,
  • batoane de surimi 200 g,
  • file de peste 200 g,
  • vin alb demisec 250 ml,
  • unt 100 g,
  • capere 3 linguri,
  • sos de soia,
  • usturoi 2 catei,
  • smantana de gatit 200 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • Untul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura.
  • Se asezoneaza cu sos de soia, usturoi presat si vin alb demisec, lasandu-se la fiert la foc iute cca. 5 minute.
  • pre final se adauga batoanele de surimi taiate la fel de marunt, caperele si smantana de gatit, se mai lasa la fiert cca. 2 minute, pana se combina gusturile.
  • Se serveste imediat, fierbinte, simplu sau cu garnitura de orez fiert. Sincer mananci si nu te poti opri;) Pofta buna!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.