• Recunosc că pentru sosul ăsta e vinovată Nico 😉 m-a uns pe suflet și papilele gustative;)
  • L-am degustat și savurat când a fost alături de mine, la vernisajul Culoare și savoare, susținut de Zepter 😉
  • Dacă mi-a rămas pe retină și în papilele gustative, a trebuit să-l prepar.
  • Mno, acum i-a venit momentul!!!!
  •  L-am savurat alături de o supă cremă din legume.
  • Tare bine a completat gustul. Mulțumesc Nico! 😉

INGREDIENTE:

  • Pătrunjel proaspăt 1 legătură,
  • Ulei de măsline 3 linguri,
  • Zeamă de lămâie cca. 50 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • Firele de pătrunjel se toacă mărunt, cât se poate, manual. Dacă aveți vreun blender prin zonă, vă ușurați mult munca. Apoi adăugați zeama de lămâie și uleiul de măsline, amestecați până ce se obține un sos omogen și serviți cu preparatele preferate, în special supe crème sau piureuri din legume.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 47 times, 1 visits today)