• O variantă îmbunătățită a spaghetelor Bolognese, a la PanaCris! 😉
  • Am ales să savurez mustul și în bucate! Bună idee am avut! 😉 Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Carne de vită tocată cca. 500 g,
  • Spaghete integrale cca. 300 g,
  • Must din vin roșu cca. 300 ml,
  • Sare Himalaya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Oregano uscat 1 linguriță,
  • Bulion din roșii cca. 300 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • În vasul ceramic al aparatului de gătit slow, CrockPot se pune carnea tocată, se asezonează de sare, piper și oregano, apoi se pornește pe modul HIGH pentru cca. 30 de minute, se pune capacul și se lasă la gătit.
  • După cele 30 de minute se adaugă spaghetele, nefierte, mustul din struguri, se amestecă ușor, apoi se mai lasă la gătit cca. 30 de minute, tot pe programul HIGH.
  • După acest interval de timp se adaugă și bulionul, eventual se mai adaugă sare, piper și oregano după gustul fiecăruia, apoi se lasă la gătit încă cca. 30 de minute.
  • Se servesc fierbinți, ca atare sau cu un adaos de parmesan ras.
  • Spor și poftă bună! 😉
(Visited 22 times, 1 visits today)