Pana Cristina Iuliana- Retete

Strudel cu spanac, sunca si cascaval

panacris
Recipe by
cca. 40 min
Prep: cca. 15 min | Cook: cca. 15 min | Servings: cca. 8 portii
  • Un aperitiv foarte fain! Rapid, gustos și sățios!
  • Atentie: la orice comanda pe SanoVita adauga codul promotional panacris si primesti 15% reducere de fiecare data! Promotia e inca in vigoare! 

INGREDIENTE:

  • aluat de foietaj 300 g.,
  • spanac 200g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • jambon 50 g.,
  • cascaval  50 g.,
  • ou 1 bucata,
  • sare iodata,
  • seminte de in SanoVita cca. 2 linguri.

 

MOD DE PREPARARE:

  • Spanacul se curata, se spala si se poseaza in ulei de masline.
  • Pe aluatul de foietaj dezghetat se aseaza fasiile de spanac, feliile de bacon, cascavalul  razuit, apoi se ruleaza, se cresteaza pe alocuri, se unge cu ou batut, se presara sare iodata si seminte de in.
  • Se pune la copt in cuptorul preincins cca. 15  minute la foc puternic.
  • Se serveste cald sau rece.
  • Pofta buna!
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.