• Un pește regal, din păcate de acvacultură, dar tot la fel de bun de savurat.
  • Am vrut să-l prepar simplu, ca să-i simt gustul real. Daaa, are gust de pește de Dunăre 😉 Bunnnn, mai ales că nu are oase 😉

INGREDIENTE:

  • Sturion file cca. 500 g,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Placă de sare de la Praid (e bună și cea de Himalaya).

MOD DE PREPARARE:

  • Sturionul curățat se pune la gătit pe placa de sare preîncălzită în cuptor la 250 g, cca. 10 minute. După cca. 10 minute, bucățile de sturion se întorc și se stropesc cu un pic de ulei de măsline, lăsîndu-se la gătit încă 10 minute la 200 g.
  • Sturionul se servește după gustul fiecăruia cu lămâie sau mujdei ;), pâine, mămăligă sau cartofi natur cu sos de capere.
  • Cum spuneam mai sus, daaa, are gust de pește de Dunăre 😉 Bunnnn, mai ales că nu are oase 😉
(Visited 29 times, 1 visits today)