• Am revenit la supele cremă, care sunt tare bune și sățioase în aceste zile de toamnă. Am zis să încerc și varianta cu carne în compoziție.
  • Am făcut o alegere bună, această supă o puteți adăuga și în meniul copiilor mofturoși care nu acceptă carnea în supe sau în cazul de față, celor care nu pot mesteca ci doar soarbe mâncarea😉
  • Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Piept de pui cca. 300 g,
  • Cartofi albi 4 bucăți,
  • Morcovi 2 bucăți,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Ceapă galbenă 2 bucăți,
  • Apio 2 tije,
  • Amestec de legume uscate a la Panacris 1lingură,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Ulei de măsline 1 lingură.

MOD DE PREPARARE:

  • Legumele se spală, curăță și taie în bucăți mari.
  • Pieptul de pui se taie în bucățele.
  • Legumele și carnea se pun la fiert în cca. 1500 ml apă rece, se spumează la nevoie, apoi se asezonează de mirodenii se adaugă și uleiul de măsline și se lasă la fiert la foc mediu cca. 30 de  minute. Se încearcă dacă sunt fierte legumele, apoi se transferă într-un blender sau se pasează cu ajutorul mixerului vertical, până se obtine consistența dorită.
  • Supa se servește simplă sau cu crutoane.
  • Vă aduc și varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată, cap coadă, cu  cu ajutorul lui Arthur 😉 blender-ul super performant ce pe lângă râșnit, blend-uit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!
  • În vasul blender-ului se pun legumele și carnea tăiate grosier și cartofii curățați și tăiați în patru. Se asezonează de sare, piper, Vigita, uleiul din măsline și apa, apoi se setează aparatul la programul de supă cremă, se pornește și în 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 22 times, 1 visits today)