• Mai nou, chiar dacă e cald afară, ne răsfățăm cu o supă cremă de legume, acompaniată de crutoane preparate tot în casă! 😉
  • Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Morcovi cca. 100 g,
  • Păstârnac cca. 100 g,
  • Conopidă cca. 200 g
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Cartofi roșii 2 bucăți, cca. 200 g,
  • Ciuperci champignon cca. 200 g
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ulei de fistic 1 lingură,
  • Mărar verde 3 fire,
  • Busuioc grecesc (cu aromă de lămâie) 1 fir,
  • Apă rece cca. 500 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • Legumele curățate și tăiate grosier, se pun la fiert într-o oală încăpătoare împreună cu apa, uleiul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru. Se servește împreună cu crutoane de casă, iar în afar postului cu bucățele de brânză grasă de oaie sau capră, după preferința fiecăruia.
  • Așa acum revin la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată cu ajutorul lui Arthur ;):blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!
  • Legumele curățate și tăiate grosier se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, ulei și se adaugă apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.
  • Am devorat-o alături de crutoane de casă și bucățele de brânză grasă de oaie.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 6 times, 1 visits today)