• Din seria teste, supe cremă! Tare bună, chiar nu ne așteptam! 😉
  • Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Dovlecei 2 bucăți,
  • Morcovi 2 bucăți medii,
  • Ceapă roșie 1 bucată mica,
  • Ceapă verde 2 fire,
  • Usturoi 4 căței,
  • Mărar proaspăt ½  legătură,
  • Frunze de țelină 2 tije,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Sare Himalaya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Iaurt grecesc 200 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • Varianta 1:
  • Legumele și vegetalele, se spală, curăță, se taie în bucăți, apoi se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu uleiul de măsline și apă cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Se asezonează de sare, piper, se adaugă iaurtul și apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru. Se servește fierbinte asezonată cu mărar și bucăți de camembert sau brânză. Spor și poftă bună!
  • Varianta 2:
  • Așa acum revin la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată cu ajutorul lui Arthur ;):blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!
  • Legumele,  vegetalele, se spală, curăță, se taie în bucăți, se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, piper, ulei, iaurt, sare, piper, apa cca. 500 ml, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată. Se servește fierbinte asezonată cu mărar și bucăți de camembert sau brânză. Spor și poftă bună!

 

(Visited 17 times, 1 visits today)