• Zmeul cel mic a intrat pe un modul de dietă iar acum testează și ajutoarele din CasaZmeilor! 😉
  • Vă aduc  rețeta clasică, simplă și rețeta de gospodină modernă, ce se ajută cu aparate electrocasnice moderne. 😉
  • Oricum ar fi preparată supa, chiar este plină de savoare și vitamine!
  • Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Roșii de grădină 3 bucăți cca. 1000 g,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Quinoa SanoVita cca. 100 g,
  • Apă rece cca. 500 ml,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 limguriță,
  • Busuioc 1 crenguță (optional).

MOD DE PREPARARE:

Varianta 1:

  • Roșiile se spală, curăță de cotoare, se taie în patru, apoi se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu apa, și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere.
  • Ardeiul kapia se coace la flacăra aragazului, apoi se lasă într-un vas acoperit, presărat cu puțină sare, până ce se înmoaie coaja și se poate decoji.  Varianta mai simplă să folosiți ardei kapia deja copt din congelator.
  • Se toacă grosier și se adaugă la supa de roșii împreună cu quinoa, lăsându-se la fiert cca. 15 minute, până ce se înmoaie toate legumele.
  • Apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru.

Varianta 2:

  • Așa acum revin la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată cu ajutorul lui Arthur ;):blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!
  • Legumele curățate și tăiate grosier se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, mirodenii, quinoa, apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.
  • Spor și poftă bună!

 

(Visited 49 times, 1 visits today)