• O supă delicioasă plină de vitamine, numai bună zilele astea de toamnă, ploioase și răcoroase!

INGREDIENTE:

  • Aripi de curcan 2 bucăți,
  • Morcov 2 bucăți,
  • Ardei gras 1 bucată
  • Păstârnac ½ bucată,
  • Ceapă 1 bucată,
  • Fasole verde 200 g,
  • Țelină rădăcină cca. 200 g,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Gârtene (paste făinoase cu ou, în formă de melcișori, mici, mici!) Arnos cca. 200 g,
  • Pentru servire:
  • Pătrunjel și hasmațuchi proaspăt cca. ½ legătură.

MOD DE PREPARARE:

  • Aripile de curcan curățate de eventualii tulei, se pun la fiert cu apă rece cât să le acopere, în vasul ceramic al CrockPot-ului din dotare, pe modulul HIGH, 3 ore.
  • Apoi se adaugă zarzavaturile și legumele, curățate și tocate mărunt se asezonează de sare, piper și condimente, se completează cu apă rece, apoi se setează aparatul la programul High pentru încă 60 de minute.
  •  După cele 60 de minute se adaugă gârtenii, adică tăițeii în formă de melci și se mai lasă la fiert cca. 5 minute.
  • Apoi se deconetează aparatul de la sursa de curent.
  • Supa se servește fierbinte asezonată cu verdețuri.
  • Spor și poftă bună!

(Visited 98 times, 1 visits today)