Pana Cristina Iuliana- Retete

Supă din piept de curcan cu tăiței de casă

 

Numai bună pentru vremea urâcioasă de afară;) Spor și poftă bună! :-*

INGREDIENTE:

  • piept de curcan cu os cca. 1000 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcovi 2 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • țelină 1 felie cca. 100 g,
  • amestec de legume Vigita a la Panacris 1 lingură,
  • sare iodată,
  • piper boabe,
  • coriandru 1 boabă,
  • tăiței de casă cu ou cca. 300 g.

MOD DE PREPARARE:

Legumele se curăță și se pun la fiert întregi, împreună cu carnea de curcan și mirodeniile, cu cca. 4000 ml apă rece, în minunatul vas ceramic de la aparatul de gătit slow CrockPot, la programul HIGH 4 ore.

După ce s-a fiert carnea, se strecoară supa în alt vas, se asezonează de sare, se adaugă tăițeii de casă și se dă din nou la gătit, cca. 30 minute, la programul High.

Se servește fierbinte, presărată cu verdeață tocată mărunt și după gustul fiecăruia simplă, sau cu legumele și carnea fiartă;)

Spor și poftă bună! 😉

(Visited 94 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.