Pana Cristina Iuliana- Retete

Tartină cu unt, dulceață de caise și parmesan

  • Mda, știu că pentru anumite persoane, sună bizar, dar  combinația între parmesan și dulceață, e superfaină!
  • Dacă veți proba, poate veți trece peste acest prag!
  • Succes, spor și poftă bună! 😉

INGREDIENTE:

  • Pâine 4 felii,
  • Unt sărat cca 20g,
  • Dulceață de caise a la retete.panacris.ro  cca.100 g,
  • Fulgi de parmesan cca. 50 g
  • Frunze de mentă, după gust.

MOD DE PREPARARE:

  • Feliile de franzelă se ung cu unt, apoi se adaugă câte o linguriță de dulceață din caise cu sâmburi de caise, a la Panacris.
  • Se finalizează cu fulgi de parmesan și se savurează din plin.
  • Simplu, rapid și gustos.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.