O mancarica tare satioasa! 😉

INGREDIENTE:

  • Carne de vită cca. 1500 g,
  • Făină albă cca. 2 linguri,
  • Ceapă galbenă 2 bucati,
  • Morcov 1 bucată,
  • Ulei de floarea soarelui 50 ml,
  • Sare iodată,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Boia de ardei dulce 1lingură,
  • Cimbru1 lingură,
  • Foaie de dafin 1 bucată,
  • Bulion a la PanaCris cca. 500 ml.
  • paste orrechiete cca. 500 g,
  • varza murata 1 capatana,
  • ulei de masline 2 linguri,
  • ceapa rosie si galbena 2 bucati,
  • piper proaspat macinat ½ lingurita.

MOD DE PREPARARE:

  • Ceapa curățată, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin ulei și apa.
  • Între timp se curăță morcovii, apoi se toacă mărunt și se adaugă la ceapa călită.
  • Carnea se curăță, se taie cubulete si se amestecă cu făina, apoi se pune la prăjit, cca. 5 minute la foc iute cât să prindă o crustă.
  • Carnea prăjită se adaugă la legumele călite, apoi se asezonează de sarepiper, boia si mirodenii, se completează cu bulinoul și cca. 500 ml. apă, și se lasa la gătit în CrockPot, pe programul HIGH, cca. 4 ore.
  • Intre timp se fierb al dente pastele din grau dur orrechiete conform indicatiilor de pe ambalaj.
  • Pentru salata, se toaca marunt varza murata, se asezoneaza
  • Se servește fierbinte alaturi de paste orrechiete si salata de varza murata!
  • Spor și poftă bună!

(Visited 1 times, 1 visits today)