- „Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale” de vreo luna de zile. Le-am redescoperit cu noua provocare propusa de Bucataras. Recunosc ca am inceput sa devin dependenta de ele. Spor si pofta buna!
INGREDIENTE:
- Fleică de porc cca. 1300 g,
- Ceapă galbenă 2 bucăți,
- Ardei kapia 2 bucăți,
- Ulei vegetal 1 lingură,
- Sare de mare,
- Piper proaspăt măcinat,
- Ierburi si boia Delikat 3 linguri,
- Bere blondă 500 ml.
MOD DE PREPARARE:
- Ceapa și ardeiul curățate, se feliază și se pun la călit în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mic.
- Eu l-am pus la treabă pe Alin, CrockPot-ul din dotare :D.
- După cele 10 minute, se adaugă fleica tăiată bucăți potrivite, se asezonează de sare, piper și mirodeniiile de la Delikat (Ierburi si boia), se amestecă ușor pentru a se încorpora toate ingredientele, apoi se toarnă și Berea, se acoperă se setează aparatul la funcția HIGH pentru 4 ore.
- Zmeișorii au savurat tocănița alături de orezul roșu cu ciuperci shimanji.
- Spor și poftă bună!
(Visited 53 times, 1 visits today)
Category: