Pana Cristina Iuliana- Retete

Tocăniță din carne de porc

panacris
Recipe by
cca. 120 min
Prep: cca. 20 min | Cook: cca. 100 min | Servings: cca. 4 porții
  • “Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale” de vreo luna de zile. Le-am redescoperit cu noua provocare propusa de Bucataras. Recunosc ca am inceput sa devin dependenta de ele. Spor si pofta buna!

INGREDIENTE:

  • Fleică de porc cca. 1300 g,
  • Ceapă galbenă 2 bucăți,
  • Ardei kapia 2 bucăți,
  • Ulei vegetal 1 lingură,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Ierburi si boia Delikat 3 linguri,
  • Bere blondă 500 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • Ceapa și ardeiul curățate, se feliază și se pun la călit  în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mic.
  • Eu l-am pus la treabă pe Alin, CrockPot-ul din dotare :D.
  • După cele 10 minute, se adaugă fleica tăiată bucăți potrivite,  se asezonează de sare, piper și mirodeniiile de la Delikat (Ierburi si boia), se amestecă ușor pentru a se încorpora toate ingredientele, apoi se toarnă și Berea, se acoperă se setează aparatul la funcția HIGH pentru 4 ore.
  • Zmeișorii au savurat tocănița alături de orezul roșu cu ciuperci shimanji.
  • Spor și poftă bună!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.