- De la mica întâlneală, de prin 2013, 😀 mi-a rămas gândul la tochitura lui Medi! Zis și făcut!
 
INGREDIENTE:
- ceapă verde 4 fire,
 - fleică de porc cca 600 g,
 - ciuperci champignon cca 350 g,
 - cârnați semiafumați cca 400 g,
 - sare iodată,
 - piper proaspăt măcinat,
 - ulei de floarea soarelui,
 - boia de ardei dulce,
 - vin de masă cca. 350 ml,
 - mărar verde cca. 1/2 legătură,
 - gnochi cca. 500 g.
 
MOD DE PREPARARE:
- Ceapa și ciupercile se curăță, se toacă mărunt, se călesc în puțin ulei și apă.
 - Între timp se taie carnea bucățele, cârnații rondele, apoi se adaugă la amestecul de ceapă și ciuperci. Se asezonează de sare, piper, boia, se completează cu apă și vin, lăsându-se la fiert la foc mic, cca. 45 de minute. Spre sfârșitul fierberii se adaugă mărarul tocat mărunt, gnochi fierte și se mai lasă să dea un clocot.
 - Se servește fierbinte cu salată de sezon. Poftă bună!
 - Gnochi sunt un fel de găluște din cartofi, se găsesc proaspete la raionul cu paste proaspete, numai bune de pus la fiert.
 
(Visited 15 times, 1 visits today)
				Category: 










 
 
 
 
 
 
 
 
 