Pana Cristina Iuliana- Retete

Tort Paccheri cu crema de branza

panacris
Recipe by
cca. 65 min
Prep: cca. 25 min | Cook: cca. 40 min | Servings: cca. 12 portii

Un desert minunat, rapid si delicios! P.S. Poate inlocui chiar si pasca in aceste zile! 😉

Si nu uita: “Comanda pe www.sanovita.ro introducand codul promotional panacris si primesti 15% reducere de fiecare data!”

INGREDIENTE:

  • Branza dulce de vaci cca. 1000 g.,
  • Zahăr pudra cca. 200 g,
  • Ouă 4 bucati,
  • Sare de mare,
  • Zahar vanilat Bourbon 1 plic,
  • Esenţă de vanilie 1 lingura,
  • Esenţă de lămâie 1 lingura,
  • Mix de merisoare, stafide, arahide si caju cca. 200 g,
  • Papaya confiata SanoVita cca. 100 g,
  • Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g,
  • Pesmet cca. 2 linguri.

MOD DE PREPARARE:

  • Branza de vaci, zaharul pudra, zaharul vanilat, esentele si ouale se amesteca energic pana se obtine o crema omogena.
  • Apoi se adauga mix-ul de merisoare, stafide, arahide, caju si bucatele de papaya confiata, amestecandu-se usor pana ce se inglobeaza toate in crema de branza.
  • Într-un vas termorezistent se așează pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare.
  • După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de branza cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri.
  • Se dă la copt cca. 35 minute la foc mediu, acoperit. Spre finalul fierberii se presara pesmet, lăsându-se la copt încă 5 minute neacoperit.
  • Spor și poftă bună!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.