- Un fel principal savurat în oricare anotimp!
INGREDIENTE:
- varză murată cca. 1000 g,
- untură de porc 2 linguri,
- șunculiță de porc afumată cca. 300 g,
- zacuscă cca. 350 g,
- piper proaspăt măcinat,
- cimbru,
- foaie de dafin,
- mărar uscat,
- boia de ardei dulce.
MOD DE PREPARARE:
- Varza murată se taie fideluță, se lasă în apă rece cca. 60 minute. Șunculiță de porc afumată se taie cubulețe.
- Varza se scurge de apă și se pune în vasul de ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital, se adaugă șunculița și untura, se amestecă, se asezonează de mirodenii, apoi se conectează aparatul la sursa de current, se programează pe modul HIGH, timp de 2 ore.
- Spor și poftă bună!
(Visited 164 times, 1 visits today)