Pana Cristina Iuliana- Retete

Varză murată cu șunculiță afumată, gătită la CrockPot

  • Un fel principal savurat în oricare anotimp!

INGREDIENTE:

  • varză murată cca. 1000 g,
  • untură de porc 2 linguri,
  • șunculiță de porc afumată cca. 300 g,
  • zacuscă cca. 350 g,
  • piper proaspăt măcinat,
  • cimbru,
  • foaie de dafin,
  • mărar uscat,
  • boia de ardei dulce.

MOD DE PREPARARE:

  • Varza murată se taie fideluță, se lasă în apă rece cca. 60 minute. Șunculițăa de porc afumată se taie cubulețe.
  • Varza se scurge de apă și se pune în vasul de ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital, se adaugă șunculița și untura, se amestecă, se asezonează de mirodenii, apoi se conectează aparatul la sursa de current, se programează pe modul HIGH, timp de 2 ore.
  • Spor și poftă bună!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.