Un aperitiv rapid, atunci când se anunță musafiri neașteptați sau Zmei înfometați 😉
INGREDIENTE:
- Vânătă 1 bucată mare de cca. 300 g,
- Sare de mare 1 lingură,
- Ulei de susan SanoVita 2 linguri,
- Cașcaval cca. 100 g,
- Opțional:
- Sos tzaziki a la Panacris 😉
MOD DE PREPARARE:
- Vânăta se curăță, se taie felii mai groase de cca. 1 cm, se pun într-un vas încăpător și se sărează, lăsându-se cca. 10 minute la odihnă.
- După odihnă se spală feliile de vânătă sub jet rapid de apă rece, apoi se stropesc cu puțin ulei de susan sau orice fel de ulei aveți în bucătărie ( floarea soarelui, rapiță, măsline, struguri, in etc!)
- Tigaia grill se încinge, se pun feliile de vânătă la gătit la foc rapid. Se întorc de pe o parte pe alta la un interval de cca. 5 minute, atât cât să capete aspect de grill, la final se adaugă feliile de cașcaval, cât să se încălzească 😉
- Se servesc calde, ca atare sau cu sos de tzatziki.
- Spor și poftă bună!
(Visited 46 times, 1 visits today)
Category: