- De vreo câțiva ani buni, în fiecare vineri, era un meniu clar de prânz: cartofi prăjiți cu ceva ”legumă” (pui, porc sau cârnați!). Zmeișorii curățau, tăiau, apoi prăjeau cartofii. TataZmeu sau chiar eu, prăjeam mai multe ”legume”. Le asezonam cu salate de sezon, sau în caz de urgență cu ketchup/ sos de usturoi/mujdei de usturoi după gustul fiecăruia.
- Am schimbat, meniul de vreo 2 luni 😀 Zmeii au trecut la un nivel avansat: legume chinezești, gătite la wok, fâșii de piept de pui, aromatizat cu diferite sosuri și orez sau tăiței de orez, gătite la aparatul minunat de la Phillips, Multicooker-ul, botezat Laurențiu-Ionel.
- Așa că astăzi am fost răsfățată 😉 Cei trei Zmei, Zmeul cel mic, Zmeul Mijlociu și TataZmeu, m-au așteptat cu masa pusă și preparatele aburinde.
- O fi bine, o fi rău??? Acum înțeleg de ce mă iubesc cei trei Zmei 😉
- Rețeta o găsiți aici http://retete.panacris.ro/recipes/piept-de-pui-legume-chinezesti-si-taitei-sticlosi-de-orez/
- Deși pare complicat, e totuși simplu. Aveți nevoie doar de antrenament 😉 Spor și poftă bună!
(Visited 48 times, 1 visits today)