ShareTartă cu praz, pui, ciuperci și măsline verzi umplute cu anșoa”Quiche, in bucataria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema...Read More mai 2 0
ShareDROB DE MIEL ALTFELDROB DE MIEL ALTFEL Luna aprilie gazda provocarii intiata de TRADITIE SI GASTRONOMIE ROMANEASCA @GinaBradea,...Read More apr. 15 0
ShareCarne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșuINGREDIENTE carne de bibilică fiartă cca. 1000 g http://retete.panacris.ro/recipes/supa-de-bibilica-2/, praz 2 bucăți, leurdă 1 legătură, ardei...Read More mart. 29 0
ShareChec aperitiv din piept de pui și ciuperciMulțumesc @lauranechita, http://lauranechita.blogspot.ro, pentru idee;) INGREDIENTE: Piept de pui 1 bucată cca. 500 g, Mărar verde 1...Read More mart. 15 0
ShareCiorbă de iepureINGREDIENTE: măruntaie de iepure cca. 500 g. ( spate, gât, organe), ceapă galbenă 1 bucată, praz...Read More feb. 22 0
ShareFriptură de iepure INGREDIENTE: iepure 1 bucată cca. 1300 g, Pentru marinadă: sare iodată, piper proaspăt măcinat,...Read More feb. 22 0
ShareCârnați la garniță ( conservați în untură)Așa, că tot am gătat cârnații la garniță, vă aduc acum și rețeta. Nu e grea...Read More feb. 20 0
ShareRuladă de pui cu sos de cașcaval și paste inimioareZilele trecuta am văzut la Liana, mai bine zis pe blog-ul ei http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2012/10/rulada-de-pui-cu-sos-de-cascaval-si.html, o minunată ruladă de...Read More feb. 15 0
ShareCoroniță cu carne INGREDIENTE: PENTRU BLAT: Faină albă de grâu 500 g, sare iodată 1 lingură, zahăr tos 2 linguri,...Read More feb. 9 0
SharePate din ficat de puiINGREDIENTE Ficăței de pui 300 g, Vin alb demisec de Ostrov 100 ml, Ceapă galbenă 1...Read More dec. 5 0